{{ message.message }}
{{ button.text }}

Week 1 van de vakantie...zou het goed gaan?

We hadden er zo'n zin in! Maar toen was daar weer mijn gezondheid. En bergen regen werden voorspeld! Waaaah, kon dit nog wel goed gaan?

Afbeelding blog 'Week 1 van de vakantie...zou het goed gaan?'

We waren er al een poosje aan toe, vakantie. Gelukkig was daar dan eindelijk de meivakantie. Omdat deze voor ons eind april al startte, hadden we er met het boeken van een vakantie maar al rekening mee gehouden dat er wel eens een wat nattig dagje tussen kon zitten hier en daar. Dus weer voor een Landal-park gegaan met veel faciliteiten. Nu was er net een aanbieding bij het Vennenbos, dus ach waarom ook niet. Ook al waren we daar de afgelopen keer ook al geweest. 

Ik ben de afgelopen maand flink ziek geweest, dus even was er de vrees dat dit de vakantie om de weg ging zitten. Ach, dachten we toen: 'we zitten toch in een huisje, maar kort rijden ook. Dus ik kon altijd nog op de bank kruipen zodat Max en Husband op pad konden.'. Gelukkig voelde ik me al iets beter, dus we hadden goede hoop. Maar toen was daar nog wel de weervoorspelling...ai. De hele week stond gevuld met icoontjes van donkergrijze wolkjes met dikke druppels regen. Kak. Nu is dit geen uitzondering, wij hebben hier een handje van als we op vakantie gaan. Net die ene week regen. Oh well. Laarzen gaan dus hoe dan ook mee. 

Eenmaal op het park hoop je dat het nog bijgesteld wordt. Dat het tóch net niet hier valt, dat het maar een dagje is en verder droog. Helaas. De eerste dagen waren er vele, vele liters gevallen, inclusief hagelbuien. Maar weet je, Max liet zich niet kisten. Welnee. Regende het? Mooi! Dan konden de laarzen aan! Vrolijke gele Minions-laarzen maken alles goed, gepaard met bijpassende paraplu. Zo, Max kon de wereld aan. Stampen door de plassen, heerlijk. En ach, dan gingen we gewoon een extra keer zwemmen! Mijn gezondheid liet het nog niet helemaal toe om iedere dag helemaal vol te plannen. Maar ach, dat hoefde ook niet. 

We hebben een beetje geshopt in de omgeving, dan weer rusten in het huisje. 's Avonds uit eten in het park centrum, wat op 2 minuten lopen lag. Heerlijk relaxed. Een paar keer zwemmen, ons waterratje had de grootste lol. De parkhelden Bollo en Puk & Pelle waren weer een enorm succes voor Max. We lagen er iedere dag ook nog eens heel vroeg in, waarom ook niet (en ik had het nog even nodig). Wi-Fi was ver te zoeken op het park, dus Netflix-en zat er niet in. Maar ach, dan heb je nog je mediacenter bij je met tig films (nee we zijn niet decadent haha). 

Maar wat de vakantie helemaal compleet maakte, is dat er het laatste weekend het beste vriendje van Max ook naar het park kwam met zijn familie. De moeders hadden dit onderling al bekokstoofd van te voren. Sem wist van niets, Max had wekenlang netjes het geheim gehouden. Verrassing! Nou wát een lol hebben die mannen gehad, samen met het kleine broertje van Sem, Tim. Max ging met hem om alsof het zijn eigen kleine broertje was. Drie musketiers, drie aapjes bij elkaar. Wat een lol. Met hen hebben we die laatste dagen leuk opgetrokken, Max is zelfs een nachtje bij Sem blijven slapen. Dat was nog een heel avontuur. Maar wel een leuk avontuur!

Maar al met al, ondanks dat ik bang was dat de vakantie in de soep kon lopen door de gezondheid en het weer, hebben we ons prima vermaakt. Rustig aan gedaan, toen ging het met mij best oké. Zat momenten om lekker te rusten, maar dan op een relaxte manier en niet een 'het moet nu echt even, ook al wil ik niet'- manier. Gewoon met zijn allen even rustig een boekje lezen of even in de bank liggen. En het weer? Tja, er is me een flinke bak water gevallen, inclusief hagel. Maar de laatste dagen viel het reuze mee. En hoe dan ook hebben we ons wel vermaakt! En de gelukkige snuitjes van de vriendjes die samen speelden, dat was goud waard. Ik zeg: week 1 van de vakantie was geslaagd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je