{{ message.message }}
{{ button.text }}

we waren klaar voor een tweede kindje

We wilde graag een tweede kindje erbij maar we wisten niet of het ging lukken vanwege de chemo.

Afbeelding blog 'we waren klaar voor een tweede kindje'

na dat onze jongen 1 jaar was geworden dachten we, we wilde nog een kindje erbij. Natuurlijk met de gedachten dat het misschien niet zal gaan lukken vanwege de chemokuren die ik heb gehad. Na 2 maanden proberen kwam mijn menstruatie niet ik dacht hoe kan dit, zal ik dan toch?

De volgende dag maar een test gekocht even later de test gedaan alleen duurde het even voordat het echt leesbaar was en je hoor de streepjes kwamen in beeld maar naar mijn gevoel klopte de test niet. Toch maar voor de zekerheid een nieuwe test gekocht en de test gedaan en daar kwamen de streepjes meteen "jeeeeej dus toch wel zwanger". Na heel lang erover nagedacht te hebben de kans was er dat ik kaal zou worden (is niet gebeurd dus voor niks mijn lange haren eraf laten halen maar ach dat groeit wel weer aan) en ik zou onvruchtbaar kunnen worden (wat gelukkig niet zo is). Het waren 38 goede zwangerschaps weken dus ik mocht niet klagen. 

En toen was het zover 29 juni 2012 precies een maand voordat onze jongen 2 jaar zou worden kregen we er een kleine meid bij.

HOERA EEN MEISJE!!!!!.

we mochten gelukkig de zelfde dag nog naar huis en Konden genieten van ons gezinnetje.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je