{{ message.message }}
{{ button.text }}

We beginnen bij het begin...

Het lijkt wel gisteren dat ik een plusje zag staan en dacht nee deze test klopt niet ik doe er nog twintig!

Afbeelding blog 'We beginnen bij het begin...'

Jeetje ik ben nu 35 weken zwanger nog 5 weekjes te gaan! Ik kan mij nog herinneren dat ik 12 april mijn eerste zwangerschaptest van de 40 deed , ik had namelijk nooit verwacht dat ik de eerste maand meteen zwanger zou zijn. Vrienden en mensen om me heen waren het al zolang aan het proberen en ik heb altijd gedacht dat het bij mij ook zolang zou duren omdat ik erg veel last van me buik en darmen had. Het is ook iets wat voor je weggelegd moet zijn en niets iets wat vanzelf sprekend is.

Als eerste vertelde ik het mijn ouders op mijn moeders verjaardag, ik had in een roze doos ( nu dat ik het typ denk ik wat grappig achteraf aangezien ik een meisje krijg ) met opa en oma sokjes en een van de twintig zwangerschaptesten erin aangezien ik toch genoeg plusjes in mijn bezit had . Mijn moeder heeft wel 5 keer gevraagd echt waar ? En mijn vader was vanaf dat moment zo stil het enige wat hij vroeg was maar hoe gaan jullie dat dan doen enzo? Euhm pap hoe hebben jij en mama dat gedaan dan ? Hij heeft de hele avond niets meer gezegd en alleen maar zitten nadenken.

Mijn vader heeft 5 jaar geleden een cva gehad en eigenlijk daarna totaal veranderd, vroeger zou die in de zevende hemel zijn geweest dat hij opa zou worden maar nu lijkt het alsof het totaal niet aankomt. Hij heeft totaal geen intresse in mijn zwangerschap en negeert het totaal, dat is soms best wel moelijk en pijnlijk maar het is iets wat ik toch zal moeten accepteren.

De week daarna hebben we het aan de ouders van mijn vriend verteld  dat was ook super alleen mijn schoonvader had wel een vermoeden die vond het al apart dat de camera aan ging en dat ze allebei een cadeautje kregen .

Ik heb namelijk mijn ouders en schoonouders opgenomen  ( filmpje staat op mijn instagram shana_firsttimemommy)

Mijn schoonvader is heel leuk betrokken en kijkt er heel erg naar uit dus dat maakt het een beetje goed, hij had ook al eerder zijn box in de woonkamer staan dan dat ik er een in mijn bezit had en vond dat een heel mooi gebaar .

IMG_20150813_152119.jpg

5 mei hebben wij het aan mijn vriend zijn familie verteld ohw wat was ik zenuwachtig !

Zijn oma werd 83 jaar en die had een eethuisje afgehuurd voor de familie de nicht van mijn vriend wist al van de zwangerschap dus die hielp mij al een beetje naar voren om mijn kado te geven een kaart en een kerst voorlees boek aangezien ik tweede kerstdag uitgerekend ben.Oma begreep het meteen en we werden al snel door de hele familie gefeliciteerd maar ik was nog steeds in schock hahaha.

IMG-20150505-WA0007.jpg

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je