{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wauw, wat een goed nieuws allemaal! (11)

Deze week is onze lucky week! Zoveel goed nieuws! Wij voelen ons op en top gelukkig!

Afbeelding blog 'Wauw, wat een goed nieuws allemaal! (11)' Achtergrond blur afbeelding

Spannende dagen volgen naar het gesprek met mijn baas. Zou het allemaal akkoord zijn is mijn grootste vraag! 1 week na het gesprek moet ik bij hem komen. Ik word spontaan zenuwachtig. Ik ga zitten en luister. Alles is akkoord, 23 juni mag je tekenen voor jou contract. En vanaf 26 juni gaat jou nieuwe contract in. Wauw, wat een fantastisch nieuws! Hier had ik ooit wel van gedroomd maar nooit verwacht dat ik het ooit zou krijgen. Na 8 jaar hard werken toch eindelijk dat contract wat ik zo graag wou!

Dat word een spannende week volgende week. 24 juni hebben we ook nog onze termijn echo en de dag ervoor ga ik mijn contract tekenen. Het spannendste vind ik toch wel de termijn echo. Nog steeds zijn we bang dat het mis gaat.

Maandag 23 juni loop ik met een dikke vette smile ons kantoor in! Zojuist heb ik mijn handtekening gezet on MIJN contract. Mijn baas heeft het alleen tegen zijn baas verteld dat ik zwanger ben en verder heeft hij zijn mond gehouden. Iedereen is blij voor mij dat ik eindelijk het contract heb. 40 uur en voor onbepaalde tijd en dat met een kleine baby in mijn buik. Wat ben ik blij met mijn baas!

24 juni, om 9:05 uur gaat mijn telefoon. Het is de verloskundig praktijk, ben je de afspraak vergeten? Uhm.... nee, die hebben we toch om 9:15 uur?! Nee om 09:00 uur, als je nu meteen komt dan kunnen we nog kijken, anders moeten we de afspraak verzetten. We komen meteen zeg ik! Ik wil de afspraak niet verzetten. Hier hebben we ons zo op ingesteld en we willen het nu ook weten of alles goed is.

We mogen meteen doorlopen. Naar een aantal vragen mag ik meteen er klaar voor gaan liggen. Ik ga eerst proberen of we het via de buik kunnen zien, anders doen we het inwendig. Prima, geen probleem voor mij. Stik zenuwachtig ben ik natuurlijk weer. Hopelijk is alles goed met onze kleine baby. Met een dikke klodder gel op mijn buik gaat ze beginnen en vrijwel meteen zien we onze kleine baby. Het hartje klopt mooi en alles ziet er goed uit. Ze probeert te meten maar de baby is zo bewegelijk dat het niet lukt. Ik moet toch een inwendige echo maken om precies vast te stellen wanneer jou uitgerekende datum is. Zo gezegd zo gedaan. Wat lijkt het al op een klein mensje zeg ik. Alles zit er al op en aan zegt de verloskundige. 18 januari 2015 is uitgerekende datum.

ILONA_20140624_TV-_-_-_-_-_OBST_0008_145

Ik heb een vraag, we willen het graag kenbaar makend at we zwanger zijn. Wat adviseer jij, kunnen we het aan iedereen vertellen? Op basis van wat ik nu gezien heb ziet het er echt allemaal heel goed uit. Wat mij betreft mag je het van de daken schreeuwen. Wat gaan jullie trouwens de combinatietest doen? Ja die gaan we doen. Volgende week 3 juli hebben wij deze. Mochten er bijzonderheden zijn dan bellen we jullie op. Mocht er meteen iets verontrustend zijn dan hoor je dat meteen. Geniet ervan zegt ze! Dan gaan we zeker doen!

Die zelfde avond hebben we op Facebook gezet dat wij zwanger zijn. Wat een leuke en lieve reacties allemaal. Daar word je zo ontzettend blij van!

Vanaf nu kan ik eindelijk gaan genieten van ons wondertje in mijn buik!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je