{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat was de planning, en hoe nu verder?

Het gaat nu vrij goed en het is rustig we wouden een gesprek aangaan maar toen kwam er weer een klap in ons gezicht!

Afbeelding blog 'Wat was de planning, en hoe nu verder?' Achtergrond blur afbeelding

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven, ik wil laten weten hoe het nu op het moment gaat.

Het gaat onzettend goed op dit moment! Ons meisje is inmiddels 1 en hebben een super verjaardag gehad met veel visite. We hebben geen wijkcoach meer maar iemand van het zaz is ook een soort van begeleiding maar meer omdat we alleen de scooter hebben als vervoermiddel en daar onze dochter niet op kunnen vervoeren. En uiteraard financeel helpen ze ons ontzettend goed. Ze gaat mee na afspraken zoals; ha, cb etc en helpt mij met een uitkering en alles op papier krijgen, we hebben haar gezegd dat we NIET willen dat er informatie word doorgegeven aan mijn schoonmoeder.

Een tijdje geleden heb ik een heftig gesprek gehad met het broertje van mijn vriend (zie vorige blog) daarin had ik de stap gezet om te zeggen misschien kunnen we toch een gesprek aangaan met moeder/schoonmoeder, mijn vriend toen zijn moeder een bericht getypt met hoe en wat en hadden al afgesproken dat Sophie op de dag van het gesprek NIET aanwezig zou zijn, ik zag er ontzettend tegenop, we hadden eind Sep begin Okt afgesproken.

Nu kwam er vorige week een brief binnen.. dat we een achterstand hadden van 220euro!!

De fracturen waren van begin dit jaar! Jan/Feb/Ma, en die fracturen kwamen dus nog op het oude adres in Delft, wat ik ermee wil zeggen is dat mijn schoonmoeder NOOIT iets heeft laten weten van fracturen en/of achterstanden, nu de achterstand inmiddels is opgelopen na 220euro heeft ze dit fractuur opgestuurd naar ons.. en met een appje dat er een brief onderweg was.

We schrokken ons WEZENLOOS van het bedrag en vragen ons af waarom ze dit voor ons heeft achtergehouden? Waarom zou je zoiets doen? I just don't get it! Wil ze ons kapot maken? Wil ze ons de schulden in hebben omdat ze iets niet krijgt wat ze wil? Ik weet het niet.. en we zien wel hoe het verder gaat, maar een afspraak en een gesprek gaat niet komen, ik hoop dat ze het ooit op een dag allemaal kan accepteren..

We zijn ontzettend boos! We vragen ons erg af wat ze nog meer allemaal doet en achterhoud!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je