{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat vliegt de tijd onze kleine man is een half jaar

Van omrollen van buik naar rug en anders om en al wat beginnen met kruipen onze kleine man doet het allemaal

Afbeelding blog 'Wat vliegt de tijd onze kleine man is een half jaar ' Achtergrond blur afbeelding

ik ben dan ook officieel een trotse moeder en stuur alle eerste keren graag als fotos en filmpjes door aan vrienden en familie. Die er ongetwijfeld wel eens gek van worden. Hahaha

Ondertussen hebben mijn vriend en ik bijna elke dag wel irritaties en kleine ruzies. Ik merk aan mezelf dat ik steeds meer moe begin te raken en vrijwel gevoelloos. Wat ik helemaal niet wil natuurlijk ik wil zoals elke moeder kunnen genieten van mijn dagen en me niet down voelen.

Omdat het nu al een paar maanden duurt besluit ik naar de dokter te gaan. Die me een rits aan vragen voorlegt ook omdat ik dus regelmatig vind dat de wereld beter af zonder mij is. En omdat ik weer begonnen ben mezelf pijn doen ( automutilatie)  iets waar ik toen ik een jaar of 10 was ben ik daarmee begonnen. Omdat hoe raar het ook klinkt het oplucht als ik mezelf fysiek pijn doe ipv de geestelijke pijn te voelen. ( heb moeilijke jeugd met een verslaafde moeder die psychische problemen heeft) 

Dus toen kreeg ik de diagnose dat ik een depressie heb en moest ik aan de antidepresiva waar ik dan eerst wel een maand aardig ziek van kan zijn zegt hij met een grijns op zijn gezicht. Maar dat moet ik maar over hebben voor mijn gezin. Kwam het op neer. ( wat ik een beetje rare opmerking vond maar ok wie ben ik)  ook moet ik elke week met een psycholoog praten. Die eigenlijk vrijwel meteen zei dat ik problemen in onze relatie moest gaan aanpakken om terugvallen tegen te gaan. Hoe dit afloopt? Ik hou jullie op de hoogte in mijn volgende bloggs 

Tags: #Baby & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je