{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat lief van Mamaplaats!!!

Vanwege "Blog van de week" Fisher-Price Liedjesboek cadeau gekregen

Afbeelding blog 'Wat lief van Mamaplaats!!!'

Zo lief van Mamaplaats dat ze me een cadeau toesturen. En dit alleen vanwege mijn blog "Geef jij nog steeds borstvoeding???" Deze blog was Blog van de week.

Het cadeautje is een Fisher-Price Liedjesboek. Nu zou Neo Diervriendjes kunnen tellen, maar ik met eerlijk zeggen dat Neo snel uitgekeken is op dingen met veel geluid. Maar omdat het toch een heel leuk boekje is, bewaar ik het voor vrienden van ons, waar we binnenkort op kraamvisite gaan. Zo kan ik er toch iemand blij mee maken. De bekende dieren van Fisher-Price komen terug in het boekje, 1 Koe, 2 eendjes, 3 varkentjes en 4 schaapjes. Het zonnetje verteld hoeveel en welke dieren er op de pagina staan. En alles natuurlijk met vrolijke kleurtjes en illustraties weergegeven

Nogmaals heel erg bedankt Mamaplaats voor dit leuke presentje. Ik waardeer het heel erg. En ik ben ook heel trots dat mijn blog Blog van de week is geworden en veel mama's er op gereageerd hebben.

Sommige moeders zie ik vast wel terug op andere blogs. En natuurlijk wens ik Mamaplaats allemaal goede dingen toe. Dat jullie site maar veel gelezen mag worden en dan niet alleen door mama's want ik vind dat er ook veel meer papa's op mogen kijken of zelfs schrijven. Kinderen is niet voor mama's alleen, toch?

Veel liefs iedereen

xxx

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je