{{ message.message }}
{{ button.text }}

Draagzak o zo fijn!

dragen in draagzak. ergonomisch, suse kinder. kan er echt van genieten

Afbeelding blog 'Draagzak o zo fijn! ' Achtergrond blur afbeelding

Wat is dragen toch heerlijk! Draag sanne als sinds dat ze geboren is, ook ik was een die een baby bjorn had totdat ik me verdiepte en erg slecht voor de heupen bleken te zijn, Sanne vond het toen ook alles behalve prettig, later naar suse kinder draagzak gegaan, en wat een verschil, lekker dicht tegen je aan, en ontzettend goed vast dat ze zitten en zitten echt helemaal goed ben de heupjes en beentjes, de hele houding, ze was een huil baby maar zodra ze erin zat, ontspande ze zich helemaal en viel heerlijk in slaap.  Sindsdien ben ik helemaal om! ik draag haar zo vaak mogelijk en nu na een jaar vind ze het nog steeds super fijn al zit ze natuurlijk ook vaker in de buggy. Ze ontspand altijd helemaal en dompelt lekker in slaap, en mama kan haar altijd knuffels geven en kusjes zonder moeite haha, ondertussen ook nog eens me handen vrij voor me 3 jarige dochter die dan ook weer in de buggy kan bij langere afstanden waar ze dan ik kan als ze het echt niet meer red terwijl ik Sanne draag, ik kan er echt zo erg van genieten! heerlijk tegen me aan, de kusjes geven, en zien hoe erg ze geniet en hoe lief ze slaapt erin. Echt ook een mama geniet momentje. En gelukkig is zo ook zo gemakkelijk uit als je eens een dagje stad doet om lekker te drinken. Ik had vroeger een mening erover als ik die kindjes zo zag hangen, maar toen dacht ik ook dat er alleen baby bjorn hadden, Heel blij het toch te hebben uitgezocht want nu ruim 3 jaar later ben ik helemaal om!! Oook tijdens de eenkennigheid fase was dragen een uitkomst! in de buggy alleen maar huilen als ze vreemde zag of in de buurt kwamen, maar stevig en veilig bij mama en ze bleef gewoon lekker rustig. En mama?... die geniet er ook nog heerlijk van en hoop dat ze zich nog lekker lang laat dragen!!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je