{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat hou ik toch van mijn gekke kindjes <3

Mijn plekje in huis, waar ik het liefste ben is mijn keuken. Je kunt me er meestal vinden en ook mijn kindjes weten dat.

Afbeelding blog 'Wat hou ik toch van mijn gekke kindjes <3' Achtergrond blur afbeelding

Zo zijn ook hun vaak daar te vinden als ik daar bezig ben. Maar tijdens het koken of bakken is altijd het hekje dicht. Voor hun veiligheid maar ook die van mij. En altijd als ik het avond eten aan het maken ben is mijn man nog niet thuis dus zijn hun gewoon lekker aan het spelen of staan ze bij het hekje te kijken wat mama aan het doen is. Op zo'n moment voel ik me gewoon intens gelukkig!!! Dat hun beide zo geboeid naar mij kunnen kijken maar ook als ik naar hun kijk terwijl ze spelen. Mijn hart maar dan een enorme vreugde sprong. Je kunt je wel indenken dat ik als huismama met een enorme grote lach op mijn gezicht loop de hele dag. Het feit dat ik de heledag thuis kan blijven bij mijn kindjes heb ik te danken aan mijn prachtige man. Hij werkt zich elke dag helemaal kapot en komt vaak echt helemaal uitgeput thuis. Zodra ik zijn auto zie aankomen ren ik enthousiast, schreeuwend 'papa is thuis' naar de voordeur. Natuurlijk komen mijn beide kindjes achter me aan. Allebei schreeuwen ze net zo hard mee natuurlijk hihi. Als mijn man de auto uitstapt zie ik gewoon dat hij bek af Is maar zodra hij mij en de kindjes zie, licht zijn gezicht op. Zo mooi om te zien. En dan weet ik weer dat ik met de juiste man getrouwd ben. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je