{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een week was het...

Wat als de dingen niet zo gaan als je had gehoopt?...... laat het los.

Afbeelding blog 'Wat een week was het...' Achtergrond blur afbeelding

Niet verwacht dat mijn week zo anders zou lopen dan ik had verwacht. Mezelf tegen gekomen maar ook gezien dat er een hoop mensen mij steunen. They got my back.

Wat als je denkt dat je alles goed en op tijd hebt geregeld en iemand ervoor zorgt dat dit in één klap teniet gedaan wordt? Je krijgt 42 uur om ervoor te zorgen dat het goed wordt geregeld. Dat zorgt bij mij voor veel stress.

En dan zijn mensen die zeggen dat ik het los moet laten. Maar ik kan het niet. Het was oneerlijk. Ik voelde me een speelbal. Uiteindelijk heb ik het afgekregen. .. op tijd maar mijn hoofd doet pijn. Ik ben moe... klaar.

De afgelopen twee dagen veel hulp gekregen van vrienden. Zelfs van mensen die niet tot mijn vrienden behoren... kennissen en collega's. Ze stonden voor mij klaar. Vonden het te gek voor woorden en hielpen....

Het is klaar.... blijf kalm en laat het los..... wat is dat toch moeilijk.

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je