{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een lekker ochtendje!

Soms zijn er van die dagen, dat ik denk: "Hoe kom ik deze door?" Vandaag is niet zo'n dag! :-)

Afbeelding blog 'Wat een lekker ochtendje!'

Toen mijn dochter naar school ging, moest mijn jongste daar heel erg aan wennen, ineens was zijn speelmaatje weg. En waar hij wel steeds ouder wordt en hij zich ook steeds beter zelf kan vermaken, vindt hij het toch wel het aller leukste om met iemand anders te spelen. En aangezien er vaak niemand in de buurt is, ben ik dan de klos. Nou ja, de klos.. ik vind het ook wel leuk om regelmatig met hem te spelen, maar ook niet de hele tijd. Tevens vind ik ook dat hij moet leren om zichzelf te kunnen vermaken.

Vandaag is een dag dat het allemaal erg makkelijk gaat. Hij is lekker zelf boekjes aan het lezen, aan het puzzelen etc en komt af en toe bij mij voor een knuffel, heerlijk! Nu vroeg hij net of de muziek aan mocht. Dus ik op youtube een leuke playlist opgezocht en samen zijn we gaan dansen. K3, kinderen voor kinderen, bekende kinderliedjes.. alles komt voorbij. Het een nog leuker dan het ander. 

En nu heeft hij bedacht dat hij met het kleizand wilt spelen, nog steeds met leuke muziekjes op de achtergrond overigens. Heerlijk, zo'n kind wat gewoon gelukkig en lekker aan het spelen is. Geef mij maar elke dag zo'n dag (en zo'n peuter hihi).

DSC_2451_1453972699.JPG

Ik ga er nog even lekker van genieten, want het kan zo maar weer omslaan...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je