{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een geweldig beroep heb ik!

In mijn werk als kraamverzorgster kom je veel verschillende soorten gezinnen tegen. Zo kwam ik nu binnen in een heel warm gezin.

Afbeelding blog 'Wat een geweldig beroep heb ik! '

dingdong! De deur word open gedaan en ik word warm onthaald door de nieuwbakken papa. De trots straalt er vanaf en ik feliciteer hem met de geboorte van hun prachtige zoon. Meteen voel ik al dat dit een fijne week gaat worden. Voor het eerst papa en mama! Wat blijft het toch bijzonder om alle ins en outs over het nieuwe ouderschap over te mogen dragen. Ik heb deze week mogen genieten van het gestuntel en onwennige handelen van de nieuwe papa en mama. Om ze vervolgens met een gerust hart achter te kunnen laten als pro's in spe! Ik heb deze week met veel plezier voor hen gezorgd, het huishouden geregeld en wat extra verwend hier en daar met lekkere fruitcocktails, smoothies en lekkere avondmaaltijden. De laatste dag brak aan. Ik werd nu op mijn beurt verwend met allerlei lekkers en mooie cadeaus. Ik voelde dat ik moest blozen. Want zeg nou zelf.... Krijg jij iedere week cadeaus op je werk? Zo ontzettend lief! Hier kan ik nog wel een tijdje op teren

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je