{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat doe je als je ziek bent?

Maandag kwam ik thuis met 39,5 graden koorts. Vorige week waren er 6 kleuters ziek. Maandag waren dat er 8 en nu ben ik nummer 9...

Afbeelding blog 'Wat doe je als je ziek bent?' Achtergrond blur afbeelding

En ik heb helemaal geen tijd om ziek te zijn! Over nog geen twee weken zijn de finals van dansen. Dan maken we uit wie zich een jaar langs europees kampioen mag noemen! En dan nog de belastingaangifte. Mijn functioneringsgesprek, fotoalbum van mijn ventje maken, mijn cleasing stream studie, afspraken met vrienden... pff nee ik heb geen tijd voor koorts!

Op maandagavond geef ik altijd dansles. Eigenwijs als dat ik ben wilde ik er toch heen. Ik ga wel even liggen zei ik tegen mijn man. Om daar nooit meer uit te komen. Ik had het gevoel alsof ik in elkaar stortte... mijn hoofd en ogen brandde weg. Mijn gewrichten gingen pijn doen. Blijkbaar heb ik het toegelaten en besefte ik het.... ik heb de griep. :-(

Mijn maandagavondlessen werden overgenomen. Grr ze kunnen dus zonder mij ;-) hihi. En voor de dinsdag werd er een invaljuf voor mijn kleuters geregeld. Dinsdagochtend werd ik wakker... brandend en zwetend... moe. Mijn man bracht ons ventje naar zijn moeder zodat ik kon bijkomen. Heerlijk een dag voor mezelf. Even bijkomen en dan morgen gewoon weer aan het werk gaan.

Wrong... Mijn directeur vond het niet verstandig. Eerst een dag zonder koorts voordat ik weer mocht komen. Grr, maar misschien wel beter. Vandaag zit ik dus weer thuis. Ik verveel me een beetje. Kan niet zo goed stil zitten. Gelukkig heb ik een heleboel opgenomen dus genoeg om naar te kijken. Mijn longen doen pijn. Mijn hoofd voelt zwaar en mijn oren zitten dicht. Ik versta de helft. Moe, dus ga ik veel slapen om daarna weer een serie te kijken.

De koorts is gezakt, maar nog niet weg. Dat betekent dat ik morgen ook nog niet mag werken van de baas. Hebben jullie zo'n baas? Ik dus blijkbaar wel. Fijn, want ik had gewoon gezegd... tot morgen! De koorts zakt dus ik kom wel. Gelukkig heb ik nu iemand die weet hoe eigenwijs ik kan zijn.

Dus morgen weer een dag.....Vrij zijn is fijn, maar alleen als je ook echt wat leuks kan doen en nu.... Dit is niet leuk!

En mijn kleuters? Maandag waren er 8 ziek. Dinsdag werden dat er 9 en vandaag waren er 11 ziek. Misschien heerst er iets in mijn klas. Iemand de behoefte om mijn lokaal goed te reinigen voordat ik terug kom?

Zijn jullie al ziek geweest? Hoe reageerde jullie baas?

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je