{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer op het werk vertellen??

Ben nu tien weken zwanger en begin al een buikje te krijgen..... Wanneer vertel ik het mijn werkgever?

Afbeelding blog 'Wanneer op het werk vertellen?? '
Daar ben ik weer, nu tien weken zwanger en wat krijg ik heerlijk veel energie van de zon!! Ik begin echt al een buikje te krijgen, mensen die mij goed kennen, kijken ook even extra...want buiten het buikje (ws darmen) groeien mijn borsten ook behoorlijk:) wanneer zouden jullie het nieuws op je werk vertellen??? Ik twijfel, gezien mijn lichamelijke veranderingen valt het me mee dat niemand nog een balletje heeft opgegooid. diep in mijn hart wil ik het van de daken schreeuwen, maar As vrijdag eerste echo en toch heb ik wel spanning of het wel echt waar is! Zo dubbel he, het van de daken willen schreeuwen en toch de twijfel om eerst te weten of alles ok is voor zover je dit dan weet natuurlijk. Mijn contract wordt verlengd met een half jaar ( wist ik) en As dinsdag functioneringsgesprek hierover dus al met al best een spannende week gaan wij tegemoet. Toch ben ik benieuwd wanneer hebben jullie het verteld en wat was je motivatie om het wel of niet te vertellen??

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je