{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer ontzwangeren iets langer duurt.

Ik was een tijdje verdwaald, mezelf kwijt, maar ik heb mezelf herpakt en terug gevonden.

Afbeelding blog 'Wanneer ontzwangeren iets langer duurt.'

Ik heb een paar dagen geleden geloof ik voor het eerst weer eens een selfie gemaakt sinds mijn bevalling. 
Toen ik de foto zag, kwam deze tekst ineens in me op..

''Because finally, after 5.5 months after I gave birth to my beautiful son, I feel more and more like myself. I was lost a little while, but I found myself again.. Standing strong, happy and healthy, and most of all a thankful mom. I wanna say thank you to my family, and my close friends who have become family too. I know the last months I was hard to handle, but you guys sticked with me and handled my bullsh*t even though I know I was really mean sometimes. You guys have never left my side. I love you, each and every single one of you. I've been through hell and back the last few months but it was all worth it. It showed me who I wanna be''

12289747_1226372857389803_85085364501366


Ik denk heel vaak in het Engels, haha. Waarom weet ik niet. Ik vind het gewoon een hele mooie taal, en de woorden komen soms beter en krachtiger over. Maar ik zal het ook even in het Nederlands proberen te vertalen.

''Omdat ik me eindelijk, na 5 en halve maand nadat ik ben bevallen van mijn prachtige zoon, ik me weer stapje voor stapje meer mezelf begin te voelen. Ik was een tijdje verdwaald, mezelf kwijt, maar ik heb mezelf herpakt en terug gevonden. 
Ik sta sterk, voel me gelukkig en gezond, maar vooral voel ik me een dankbare moeder.
Ik wil mijn familie bedanken, en mijn naaste vrienden die ook familie zijn geworden. 
Ik weet dat ik de afgelopen maanden onhandelbaar was. Maar jullie zijn altijd bij me gebleven en hebben een weg gevonden om om te gaan met mijn buien, ook al was ik soms ontzettend gemeen. Jullie zijn nooit van mijn zijde geweken.
Ik hou van jullie, één voor één. Ik ben de laatste maanden door een hel gegaan en weer terug.
Maar het is het allemaal waard geweest. Het heeft me laten zien wie ik wil zijn.''

En vooral wie ik niet wil zijn. :-)

Ik vond het wel mooi om de maand november met deze woorden af te sluiten.
Op naar mijn favoriete maand van het hele jaar; December!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je