{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer laatste fles weg laten

Wanneer kan je het beste de laatste fles weg laten.

Afbeelding blog 'Wanneer laatste fles weg laten' Achtergrond blur afbeelding

Mijn kleintje is bijna 5 maanden.
Hij krijgt 5 flessen van 180+6. De laatste krijgt hij tussen 22:00 en 22:30

Ik moet hem hiervoor altijd wakker maken. Ik heb soms het idee dat hij wel een hele nacht door zal slapen maar op andere dagen word hij midden in de nacht wakker en/of rond 6:00 uur. Dan is de speen voldoende maar toch vraag ik me dan af of hij wel genoeg heeft.

Mijn vraag; hoe beslis je nou wanneer je die fles weg zou kunnen laten?

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je