{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer je geen andere keus meer hebt.

Een paar maanden geleden heb ik de knoop doorgehakt: Ik ben een schuldhulptraject in gegaan. Eerst nog samen met Boy, nu verder alleen.

Afbeelding blog 'Wanneer je geen andere keus meer hebt.' Achtergrond blur afbeelding

Mijn lieve zoon: Sorry dat mama dit jaar geen sinterklaas en kerstcadeautjes voor jou kan kopen. Dit gaat mama echt aan haar hart, want je verdiend het zo. Sorry dat ik de komende jaren je heel vaak 'nee' zal moeten geven als antwoord, wanneer jij mij vraagt of je iets mag hebben wat je oh zo graag wilt. Sorry dat je iedere week met mama mee moet naar 'die grote drukke hal' waar we vaak heel lang moeten wachten om zo toch een pakket met boodschapjes te krijgen. En sorry dat we de komende drie jaar jouw verjaardagen niet kunnen vieren zoals jij ze verdiend.

Mijn lieve vriendinnen: Sorry dat ik niet meer mee kan naar de bios. Of zomaar een avondje gezellig wat drinken. Sorry dat we niet meer spontaan ergens samen een hapje kunnen gaan eten en sorry dat een verjaardagskaart het enige is dat ik jullie op die bijzondere dag kan geven. En voor degenen die verder weg wonen: Sorry dat ik jullie niet meer zo vaak kan bezoeken, ik moet letterlijk de keuze maken tussen een treinkaartje of twee dagen boodschappen.

Mijn lieve familie: Sorry dat ik jullie niet meer kan helpen zoals ik dat altijd heb gedaan. Jullie wisten me (gelukkig) altijd te vinden en ik was altijd dankbaar en blij als ik jullie kon helpen. Het enige dat ik jullie nu nog kan aanbieden is een bordje met avondeten. Sorry dat kerst dit jaar niet samengaat met de traditie die ik altijd in ere hield: Een half oudejaarslot eindigend op jullie geluksgetallen.

De komende drie jaar gaan enorm pittig worden, maar ik weet waar ik het voor doe: Een goede en zorgeloze (financiële) basis voor mij en het allerbelangrijkste: Mijn zoon. 
Op naar een betere toekomst!

kelly_1479939659.jpg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je