{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer gaat jou kindje naar een kinderdagverblijf?

Welke leeftijd gaat jou kleintje naar een kinderdagverblijf ? Ben zo benieuwd hoe andere moeders dit gedaan hebben.

Afbeelding blog 'Wanneer gaat jou kindje naar een kinderdagverblijf?'

Ons kleine ventje is nu bijna een jaar oud, toch heb je het samen vaak over een kinderdagverblijf.
Wanneer gaat je kleintje daar naar toe? Wanneer is die er echt aan toe ? Word het hem allemaal niet teveel?

Als ik erover nadenk vind ik het spannend! Mijn kleintje is een jaar lang bij me geweest, zou ik dit nog een jaar doen? Want een leeftijd van 2 is toch ook mogelijk ? Allemaal vragen in me koppie waar ik niet helemaal uit kom, het is je eerste kindje, dus alles nieuw en onwennig! En zoveel mensen doen de opvoeding weer op een hele andere manier!

Wij denken er toch over na om ons kleintje waarschijnlijk naar een kinderdag verblijf te plaatsen als hij 2 jaar is, en dan een ochtendje per week om te wennen. Toch ben ik benieuwd naar jullie mening! Misschien kunnen we hier nog tips uit halen, en misschien komen jullie juist weer met hele goede ideeën.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je