{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waar blijft de tijd?! - Mijn eerste blog!

Mijn eerste blog gaat over het moment dat je je realiseert dat de tijd voorbij vliegt.

Afbeelding blog 'Waar blijft de tijd?! - Mijn eerste blog!'

Na lang twijfelen wil ik toch een poging doen om een aantal blogs te schrijven over alles wat mij zoal bezig houd. Momenteel zit ik in de 32e week van mijn eerste zwangerschap en verloopt tot nu toe gelukkig probleemloos. Maar 32 weken al(!) waar blijft de tijd?! Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik ontdekte dat ik zwanger was.

Sinds februari ben ik lekker thuis aan het zwangeren aangezien mijn baas geen zin had om mijn contract te verlengen naar een vast contract. Dat viel in het begin even zwaar, van +40 uur in de week werken naar niets meer. Het duurde een paar week dat ik gewend was aan het feit dat ik niets meer hoefde te doen (oké, op het huishouden en dat soort dingen na dan). Zo af en toe ga ik wel eens langs bij mijn oude collega’s om even lekker bij te kletsen en dan (tenminste dit is mijn ervaring) merk ik hoe gehaast de maatschappij van tegenwoordig is. Vorige week was ik even bij mijn ex-collega’s op bezoek en die vroegen mij of ik al een buikje kreeg… ‘Uhm, ik hoef nog maar 10 week..’ vertelde ik enigszins verbaast. Ik was pas een week of 6 niet meer aan het werk maar die 6 weken waren zo snel voorbij gegaan. Zo ook deze week, ik was een nieuwe game aan het spelen en ik werd aangesproken door een vriendin van mij over het spelletje maar ook over hoe het met mij en mijn zwangerschap ging. Ook zij had niet door dat het nog maar 2 maandjes duurt voordat ons kleine mannetje komt. Jeetje, ik kom tot het besef dat ik haar eigenlijk ook al ongeveer een half jaar niet meer heb gesproken. Het zet me aan het denken, ik wil proberen dingen anders te gaan doen.

Mijn voornemen is om toch wat meer stil te staan en te genieten van de mooie dingen in mijn leven die nog voorbij gaan komen en niet overal doorheen te racen. Het zal waarschijnlijk niet makkelijk zijn maar ik wil het in ieder geval proberen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je