{{ message.message }}
{{ button.text }}

voorschool helpt super!

Afbeelding blog 'voorschool helpt super!' Achtergrond blur afbeelding

abby moest naar voorschool vanwege haar taalachterstand.

Weet nog dat ik dacht, goh meid ga toch eens praten dan verstaat mama je ook beter, of hoe zou het zijn als ze zinnetjes praat.

inmiddels is dat al veranderd naar pff 5 mn stil alsjeblieft haha

ze praat echt al stukken beter en pakt het allemaal veel beter op. ze zegt nu al wat doe je? en erna doei als mama het uitlegt. ze zegt nu springen en laat het ons dan zien. maar ze zegt nu ook tegen mama en papa eten of drinken als ze dat wil terwijl het eerst geneuried was. het woordje stout! heeft ze ook al door haha

lopen,bomen,weg,uit en aan,deur,baby,sanne,school,dikke mama (vond ik minder leuk haha) hoog diep, oma opa, en nog veel meer het gaat eindelijk hartstikke goed. ook als nu nu melk wil zegt ze melk of rijn (mandarijn) suiker,doekjes , snoepjes

voor het eerst is het me gewoon teveel om op te schrijven, terwijl ik eerst misschien 5 woorden kon schrijven wat ze zei.  ik sta stiekem toch wel versteld van hoeveel ze al heeft overgenomen van 3 keer naar voorschool.

ontzetten fijn want ze is immers al 2 jaar en 9 maand oud. we zijn een weekje weg geweest naar familie die we niet zo heel vaak zien en zei merkte het verschil ook al heel goed.

ben super trots!  merk nu echt hoe groot ze werkelijk echt word.

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je