{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voor prinses Irene een vierde kleinkind

Het kindje is in november verwacht, dus zal eind dit jaar geboren zijn. Dit wordt voor prinses Irene, zusje van Beatrix, haar vierde kleinkind. Meer >>

Afbeelding blog 'Voor prinses Irene een vierde kleinkind'
Er wordt een kindje verwacht in het koningshuis! Prinses Annemarie (35) blijkt zwanger te zijn van haar tweede kindje samen met prins Carlos (43). Dat betekent dat oma, prinses Irene, ook weer onder de pannen is!

Een kleinprins(es)je als kleinkind voor prinses Irene

Hoe leuk, een klein prinsje of prinsesje erbij? Het geslacht van het toekomstige kleintje is dus alleen nog niet bekend. Wel weten we dat het kindje in november verwacht is, dus eind dit jaar geboren zal zijn. Dit wordt voor prinses Irene, zusje van Beatrix, haar vierde kleinkind. prinses irene

Happy family

Het koninklijk stel is ontzettend blij dat ze dochter Luisa een broertje of zusje kunnen geven. Luisa is vorig jaar in het Italiaanse Parma gedoopt en is momenteel 1 jaar oud. Papa Carlos is sinds 2010 hoofd van het koninklijk huis van Bourbon-Parma. Dit was vanaf het moment dat zijn vader stierf. Mama Annemarie werkt als redactrice voor de NOS. Het stel is sinds juni 2010 getrouwd.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je