{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voor een dag zwanger

​In december hadden wij besloten om te gaan voor een tweede kindje. Begin februari was ik overtijd en had ik een positieve test in mn handen.

Afbeelding blog 'Voor een dag zwanger'

Eind januari voelde ik mij wat anders, maar ik was pas 1 maand gestopt met de pil, dus het kon nog niet, toch?

De dag dat in ongesteld moet worden kwam en ging, maar ik werd niet ongesteld. Toch maar even een testje doen, nee toch negatief. Die middag/avond moest ik werken en halverwege mijn dienst belde mijn man. De test was uit de prullenbak gevallen toen hij het vuilnis ging wegbrengen. Er stonden twee streepjes op de test, was dat vanmorgen ook al? Nee, maar een test niet niet betrouwbaar na zo'n tijd. Morgen proberen we nog wel 1.

De volgende dag nog een keer testen en ja hoor een licht plusje (andere test dus nu een plusje ipv 2 streepjes). Hoera, we zijn zwanger!

De volgende dag ging het helaas mis, een zware bloeding en erge krampen.

Nu 3 maanden later weer een positieve test!
Nog maar even voor ons houden en genieten van ons geheimpje!

Tags

Mom to be

🐞  Heb je een suggestie, of werkt er iets niet? Laat het ons weten! Probleem Melden
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
Login

Account aanmaken