{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vol energie en enthousiasme

Even een terugblik op de afgelopen tijd. Waar het gewone leven weer begint..

Afbeelding blog 'Vol energie en enthousiasme ' Achtergrond blur afbeelding

Als ik soms vertel aan mensen dat wel 2 kleine jongens hebben en dat ik nog 32 uur werk dan vragen ze Hoe ik het allemaal doe. Soms gaat het goed en soms wat minder. Zegook zeker niet dat het makkelijk is. Vooral als ze soms erg druk zijn.

Even een terugblik op de afgelopen 2 weken. Terug te zijn van vakantie nog even dagjes weg, even een ochtend of een middag ergens spelen of een markt bezoeken ommaar niet de hele dag thuis te zitten want dat houden wel niet vol. Vooral R. moet zijn energie kwijt. Is dat zijn energie? Is zijn gedrag? Is dat jongens zijn of is dit wat anders? Ooit zullen wel daar het antwoord op vinden. 

Zo'n binnenspeeltuin vind hij erg leuk. Hij mag graag klimmen, rennen, dingen uitproberen en ga zo maar door. Natuurlijk vind hij sommige dingen ook "spannend" zo mooi dat hij dat zelf verwoord. En hij kan soms erg enthousiast zijn ofals je het wild wilt noemen dan kan dat maar wij zien het als enthousiasme 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je