{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voedingsschema- wat moet ik doen?

​Leah drink nog aan de borst, maar volgens het consultatiebureau moet dan op vaste tijden en moet Leah al vast voeding krijgen

Zoals jullie in mijn profiel kunnen lezen ben ik sinds maart moeder van Leah. Het gaat best goed, maar waar ik erg mee stoei is haar voedingsschema. Ik krijg van het consultatiebureau te horen hoeveel ze moet drinken en wat ze aan vaste voeding moet krijgen, maar dat is niet wat ze krijgt.

Volgens het consultatiebureau moet ze op vaste tijden eten. Dat lukt mij niet. Ik leg Leah vaak aan als ik denk dat ze honger heeft. Is dat erg? En die vaste voeding wil ze helemaal niet. Ik push haar niet, ze doet het volgens mij goed op borstvoeding. Maar de dokter van het consultatiebureau zegt dat ze echt al fruit en groentjes moet eten. En dat ze ook al een broodje mag. 

Wat moet ik doen? Het voedingsschema van het consultatiebureau aanhouden of mijn eigen gevoel volgen.

Tags

Mom life

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
Login

Account aanmaken