{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wie is Maaike

voedingsdeskundige, lifestylecoach

Afbeelding blog 'Wie is Maaike'

Lieve mama's, papa's, opa's, oma's, tante's, wensmama's,

Mijn naam is Maaike Cox van de Kamp, ik ben 26 jaar oud. samen met mijn man woon in Venray. huisdieren hebben wij nog niet, ik zeg nog omdat wij met Pasen een Labradoodle pup krijgen.

Ik werk als verzorgende IG op een revalidatie afdeling in een verpleeghuis. Daarnaast ben ik lifestyle coach en help mensen op het gebied van een beter voedingspatroon en een verbeterde weerstand. Ik deel vaak receptjes op mijn Facebook pagina, sporttips, weetjes over voedingsmiddelen etc.  In de toekomst zal ik dit ook gaan doen op mamaplaats.

Hobby’s

Lezen: Als klein meisje was ik al vaak in de bibliotheek te vinden. Op dit moment vooral thrillers & romans lees ik met grote regelmaat dus als je tips wil of juist graag een tip wil delen altijd welkom

Fotografie: Ik vind het heerlijk om te fotograferen vooral portret en foodfotografie vind ik erg leuk! mijn zus staat graag model, maar zijn er van mezelf vaak minder foto’s in omloop haha!

koken:

ik kook graag, 6 dagen per week koken wij gezond en een dag in de week eten we een van de 3 P’s (patat, pizza, pasta, pannenkoeken) of gaan we heerlijk uit eten! Dankzij mijn vriendin heb ik kennis gemaakt met de vegetarische keuken & er ging een hele nieuwe wereld voor mij open.

Sport:

vaak sport ik 3 keer in de week in de sportschool in de buurt, meestal ga ik samen met mijn man. Omdat we beiden een ander doel en dus ook een ander schema hebben trainen we meestal niet samen. Maar het wil wel eens voorkomen dat we beide onze benen trainen op dezelfde dag en dan kiezen we een los schema en trainen we alsnog samen.

heb jij nog vragen aan mij persoonlijk? of wil zou jij graag een blog willen lezen over een specifiek onderwerp qua voeding of sport? stuur mij dan gerust een berichtje

Vind je het leuk om mij te volgen op social media?

https://www.instagram.com/maaikeslifestyle/

Liefs Maaike

.

Afbeelding blog 'Wie is Maaike'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je