{{ message.message }}
{{ button.text }}

We gaan even terug in de tijd: dit at jij ongetwijfeld in je studenten tijd!

Het is 17 november de dag van de studenten! Hoelang geleden was het voor jou dat je student was? ;)

Afbeelding blog 'We gaan even terug in de tijd: dit at jij ongetwijfeld in je studenten tijd!'
Wij van de Plus hebben voor jou een lijst gemaakt met gerechten die jij ongetwijfeld tijdens je studenten tijd regelmatig at. 


Pasta, pasta en nog eens pasta!

Van pasta kon je als student niet vaak genoeg eten. Het was relatief goedkoop en ook nog eens vet makkelijk te maken. Vooral de pasta in rode saus was een favoriet! Maar vergeet ook de pasta pesto niet... 

Hamburgers

Niet alleen na het uitgaan is het lekker, maar ook om thuis te maken. Een grote voornamelijk vette hamburger. Niet de meest uitgebreide hamburgers, maar lekker waren ze zeker wel. 

Diepvriespizza's

Simpel, goedkoop en vooral snel klaar, diepvriespizza's. Het enige wat je hoefde te doen was de pizza in de oven te schuiven en klaar. Vaak waren ze ook nog lekker de dag erna, om te gebruiken als ontbijt.... 

Gewokte noedels

Wie deze niet kent, is geen 'echte' student geweest ;). Makkelijk, snel en een soort van voedzaam, omdat dit toch wel een van de maaltijden was waarbij je toch wel de meeste groentes binnen kreeg tijdens een studieweek. Zelf maken was al erg simpel, maar de voorverpakte noedels waren natuurlijk nog makkelijker... 

Pannenkoeken

Ook zo lekker goedkoop en makkelijk te maken, oftewel 'op te warmen' ;). Zo'n kant en klaar pakje pannenkoeken van de supermarkt en een bus poedersuiker en et voila, je was klaar! 

Soep 

Einde van de maand betekende vaak, minder geld, dus veranderde het avond eten ook. Soep meestal uit zak was altijd goed in zo’n geval. Goedkoop, makkelijk, snel en lekker. Precies waar je zin in hebt als je van college kwam.

Welk gerecht ontbreekt er volgens jullie nog in het lijstje?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je