{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verantwoord toetjes eten

met NaturNes Bio

Afbeelding blog 'Verantwoord toetjes eten' Achtergrond blur afbeelding

Eerlijk is eerlijk, een koemelkallergie is niet makkelijk. We weten het al ruim een jaar, maar zijn nog elke dag zoekende naar wat ze nou wel en niet mag. Soms denk je iets gevonden te hebben, en dan is het niet te pruimen.

Plantaardige toetjes zijn voor ons dus echt van groot belang met een dochter met koemelkallergie, maar zo lastig te vinden. In de meeste producten wordt alsnog weipoeder, melkeiwit of een andere vorm van koemelk toegevoegd en hiermee valt al een hoop (lees: bijna alles) af.

Het afgelopen jaar zijn we dus op zoek geweest naar lekkere alternatieven, zodat onze dochter ook kan genieten van een toetje na het eten. En toen kwam NaturNes Bio met 100% Plantaardige toetjes op ons pad, en kan je je vast voorstellen dat wij direct enthousiast waren.

Verantwoord toetjes eten? Kan dat? Ja, echt! Wij houden namelijk ook niet van een bak vol suiker. De 100% plantaardige toetjes van NaturNes Bio bevatten namelijk geen toegevoegde suikers, zit boordevol fruit en is aangevuld met kokosmelk.

De twee heerlijke smaken -tropische mango met kiwi en de frisse appel met ananas- vallen goed in de smaak bij Chloë. En stiekem vind ik ze ook erg lekker! Een absolute aanrader dus, gezond en koemelkvrij 🙌🏻

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je