{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sporten heeft mijn hart gestolen.

Sport boven Snoep wie had dat ooit gedacht.

Afbeelding blog 'Sporten heeft mijn hart gestolen.'

Wie had dat ooit gedacht dat ik zou gaan genieten van sporten?
Nou als je het mij een paar werken geleden had gevraagd dan had ik gelachen toen at ik gemiddeld nog een grote bak Ben & Jerry's in 2 dagen op en dan kocht ik weer een nieuwe makkelijk 3 bakken per week, maar het meest shocking het bevat ongeveer 1100 Calorieën bevat.
Maar goed dit was even een leuk weetje of minder leuk maar wel interessant haha.

Ik eet nu heel regelmatig & minder koolhydraten maar wel goed gevulde maaltijden met groenten en fruit.
ook eet ik 2 sneetjes brood op de dag & ik ben gewoon de eerste week 3 kilo verloren.
natuurlijk in het begin val je vaak snel af en is het vaak ook vocht maar dit was wel een hele goeie start.
Ook het deze leefstijl gaat mij tot nu toe goed af, ik voel me veel meer energiek.

Het mooiste was nog dat ik merk dat ik echt hou van het sporten, mijn hoofd is soms over vol en er was geen andere manier naast bidden die mij rust en ruimte bood in mijn hoofd. de eerste 2 keer was naar de sportschool gaan echt een drempel maar nu ik heb gemerkt hoe ik me voel na een zware kracht training ( want spiermassa opbouw bevorderd afvallen) wil ik alleen maar meer en meer sporten ik geniet er echt van en geloof me ik heb dit zo vaak geprobeerd en ik had er echt NIKS mee.

Mijn leer les hieruit ookal ben ik nog lang niet daar waar ik wil zijn is dat mijn stukje mindset echt veranderd moest worden en ik op het punt moest komen dat ik ECHT wil. gewoon cold turkey afkicken van suikers en alles wat slecht voor mij is aan eten want rustig aan afbouwen hielp niet. en open staan voor verandering dat heeft mijn ogen geopend het is geen straf een gezonde leefstijl maar een hele verrijking en tuurlijk mag ik af en toe een keer wat lekkers maar met heel veel MATE.
*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je