Snap
  • Voeding
  • winactie
  • Ranja
  • winactieranja

Ranja-fans opgelet! Maak kans op een Ranja-pakket!

Na al dat harde thuiswerken een verdiende vakantie, daarbij hoort iets lekkers te drinken toch?!

Ranja-fans opgelet: Ranja stelt 10 pakketten beschikbaar! Geef aan waarom jouw kinderen zo'n pakket verdienen en TAG welke vriendjes dit ook verdienen. De leukste inzendingen winnen. Doe mee door je reactie achter te laten onder deze Facebook post:

Waarom je dit wilt winnen?

PUUR OMDAT HET RANJA IS

Geen kleurstoffen

Ranja siroop bevatten geen kleurstoffen. Daarom is onze limonade veel lichter van kleur dan je gewend bent!Geen conserveermiddelen:Omdat Ranja siroop in een glazen fles zit hoeven wij geen conserveermiddelen toe te voegen om toch een veilig en houdbaar product te kunnen leveren. Wel is aan te raden om de siroop na openen in de ijskast te bewaren.Geen kunstmatige zoetstoffen:Aangezien wij geen kunstmatige zoetstoffen aan onze eigen kinderen willen geven, hebben wij besloten dit ook niet in Ranja producten te verwerken.

De winnaar wordt 11 mei bekend gemaakt!

3 jaar geleden

Mijn zoontje wil wel graag Ranja drinken bij opa en oma in de tuin deze zomer! 💕

3 jaar geleden

Als moeder van 4 gaat er altijd genoeg door. Wat is er nu leuker dan picknicken met iets lekkers dit zou onze picknicken nog zoveel leuker maken. Wat je niet ziet op deze foto onze buurtkindjes doen ook altijd mee dus hebben er meerdere wat aan Christel en Elisa duimen jullie mee?

3 jaar geleden

Oh ik weet wel wie dit gaat verdienen! Enerzijds natuurlijk mijn eigen prinsesje..ze is autistisch, dus deze tijd zat en zit vol met uitdagingen voor haar, maar ook de 2 meiden van Natalie Kolenburg-Geelen verdienen dit, hun mama ligt nu in het ziekenhuis omdat hun broertje iedere week geboren kan worden, maar door het virus kunnen ze nu niet samen zijn, dus wat zou fijner zijn om straks samen een glaasje Ranja op de geboorte van de kleine man te kunnen drinken?

3 jaar geleden

Wat een schatjes. 😍