Snap
  • Voeding
  • Vakantie dagje weg
  • #sinterklaas
  • #plus
  • #pepernoten

PLUS pakt flink uit!

samen met Sinterklaas

Afgelopen zaterdag was Sinterklaas zijn intocht. In alle steden wemelde het van ouders met springende kinderen. Veel kids waren verkleed als zwarte Piet. Andere kleintjes zaten op de nek van papa. Handenvol pepernoten werden er uitgedeeld. Nadat we met z’n allen Sinterklaas met Amerigo wild hebben uitgezwaaid, begint het te kriebelen. Sinterklaas brengt niet alleen cadeaus, maar ook lekkers! En voor dit lekkers moet je vooral bij boodschappenwinkel PLUS zijn!

Snap

Speciaal voor de aankomende dagen heeft PLUS een heerlijke selectie gemaakt. Ben je op zoek naar iets lekkers voor een heerlijke Sinterklaasavond? Sla hier alvast pepernoten, taai taai en speculaas in. Ook hebben we een paar super lekkere Sinterklaasrecepten voor je gemaakt. Wat dacht je van een pepernotencheesecake? Of chocoladeletterbrownies? Of ga eens lekker kruidnoten bakken met de hele familie. Zo fijn, als het hele huis naar zoetigheid ruikt, ja toch?!

Koop je chocoladeletters van PLUS Huismerk met Fairtrade gecertificeerde cacao, dan ontvangen cacaoboeren een eerlijke prijs en help je deze boeren aan een betere toekomst. Deze letters doen het altijd goed in de schoentjes van de kleintjes.

Snap

En over kinderschoenen gesproken … Je zoon of dochter kan vanaf dat Sinterklaas is aangekomen een kleurplaat ophalen bij PLUS. Dit is een heuse bouwplaat, dat uiteindelijk een schoentje wordt. Maar dat is nog niet alles, want dit schoentje mag je bij onze boodschappenwinkel gaan zetten. Het blijft uiteraard een verassing wat de Sint in de schoen stopt. Maar bij een winkel als PLUS, kan het niet anders dan dat het vooral erg lekker is!

6 jaar geleden

lekker hoor!!!.