{{ message.message }}
{{ button.text }}

Of je pap lust!

Samen met baby June, dochtertje van een vriendinnetje, testte ik het Avondpapje pompoen van Nestlé.

Afbeelding blog 'Of je pap lust!'

Het papje is geschikt voor kindjes vanaf zes maanden. June maakte duidelijk dat ze erg nieuwsgierig was naar de inhoud van haar flesje. Ik kreeg namelijk amper de kans om de fles rustig in haar mond te stoppen of ze had zelf al haar kleine handjes om de fles gewikkeld. 

Over het papje

Het papje hoefde ik alleen maar in het flesje van June te gieten, even op te warmen en het papje was klaar voor gebruik. Hoe handig! Voor haar mama ook heel fijn, want naast het feit dat ze zo snel klaar is, is het ideaal als de kleine meid mee op pad gaat. En ook handig, in iedere verpakking zitten twee Avondpapjes. 

Meer dan lekker

June leert en groeit erg snel (veel te snel als je het mij vraagt), dus voor haar zijn goede voedingselementen essentieel. De belangrijkste elementen van dit Avondpapje zijn: ijzer, calcium en 13 soorten vitaminen. Allemaal voedingselementen die een belangrijke bijdrage leveren aan een gevarieerde en evenwichtige voeding van een kindje. Dus fijn dat die er alvast inzitten. Daarnaast is de pap behoorlijk stevig van structuur, waardoor ik verwacht dat June heel de nacht een verzadigd gevoel zal hebben. 

De papjes zijn gebruiksklaar. Papje in de fles gieten, opwarmen en klaar! Hoe relaxt.

Avondpapje is geschikt voor kindjes vanaf zes maanden en je hebt de keuze uit drie verschillende smaken: wortel, pompoen en meergranen. Ik koos voor de pompoen smaak. Toch leuk zo in de herfst.

Of de gekozen smaak June iets uitmaakt weet ik niet, want June is momenteel in de fase dat ze alles in haar mond stopt. Zo ook de verpakking van haar Avondpapje ;). Het pakje onder de kwijl, ik onder de kwijl. Gelukkig had ik geen nieuw shirt aan... WEL dus (eigen schuld, dikke bult). 

De voedingselementen in het avondpapje leveren een belangrijke bijdrage aan een gevarieerde en evenwichtige voeding van een kindje. 

Genieten!

Ik kon goed merken dat June van haar papje genoot! Want er zaten minimale pauzes tussen elke slok. Ze hield me ook nauwlettend in de gaten, of ik haar fles niet van haar wegnam. Als de inhoud voor het grootste deel is opgedronken, houdt June graag haar eigen fles vast. Waarschijnlijk om er zo voor te zorgen dat haar mama of ik niet stiekem meegenieten van haar maaltje. Begrijpelijk;)

Afbeelding blog 'Of je pap lust!'

June en ik zijn erg te spreken over het Avondpapje van Nestlé! We zijn dan ook erg benieuwd naar de volgende producten die Nestlé in de toekomst zal uitbrengen.

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Nestlé Babyvoeding, maar de inhoud ervan is van onszelf.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je