{{ message.message }}
{{ button.text }}

NaturNes Bio, it's natural parenting

Afbeelding blog 'NaturNes Bio, it's natural parenting'

Het liefst zou je alle voeding voor je kindje zelf bereiden. Maar dat kan in de praktijk best lastig zijn; welke ingrediënten, aangepaste hoeveelheden, je eet zelf iets wat je kleintje nog niet mag en soms heb je simpelweg te weinig tijd.

NaturNes Bio is er om ouders te helpen met gevarieerde biologische babyvoeding. Je kunt kiezen uit ontbijtgranen, zuivelhapjes, maaltijden en tussendoortjes, zodat je voor ieder moment van de dag een alternatief hebt. Allemaal baby biologisch. Allemaal lekker!

De voeding is speciaal gericht op baby’s en met veel zorg bereid. Zo voert Nestlé naast de controles op biologische voeding nog eens additionele controles uit om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van de producten geschikt is voor jouw baby. De groente en fruit groeien en rijpen op hun eigen tempo. Hierna worden ze zo kort mogelijk gestoomd of gekookt, zodat vitamines en voedingsstoffen zoveel mogelijk worden behouden, zonder kunstmatige toevoegingen aan grond en water. 

Wat vinden kindjes zelf van NaturNes Bio? 

Drie influencers gingen aan de slag en dit vonden ze ervan: 

1. Avji

2. Jamey

3. Mama.Mine

Wat is het lievelingseten van jouw kindje(s)? We zijn benieuwd! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je