{{ message.message }}
{{ button.text }}

KOOLHYDRAATARME CHOCOLADE MOUSSE

Lekker voor Valentijnsdag (en de rest van het jaar)

Afbeelding blog 'KOOLHYDRAATARME CHOCOLADE MOUSSE' Achtergrond blur afbeelding


Oh mensen, weer zo’n parel in elkaar geflanst. Waar ik eerst altijd tegen aan liep als ik koolhydraten wou schrappen uit mijn voeding, was het (dacht ik) feit dat ik niets zoets kon eten. Nou da’s dus niet helemaal waar.

Ik eet deze mousse als ontbijt, toetje, of als ik even een rebelse bui heb zelfs als tussendoortje (waaghals die ik ben).

Het recept is echt easy-peasy; je gooit in een keukenmachine het vruchtvlees van 1 avocado, 200 ml kokosmelk, 8 drupjes zoetstof en 2 eetlepels cacaopoeder. Even mixen, half uurtje in de koelkast: VOILA. Dit zijn trouwens 2 porties.

(DIKKE VETTE TIP als je een partner hebt met een lekkere spekrand, die je toch graag wil verwennen op Valentijnsdag. Of voor je eigen onderkinnen natuurlijk.).

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je