{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij en Ik (Deel 52)

Afbeelding blog 'Jij en Ik (Deel 52)' Achtergrond blur afbeelding

Hij kijkt mij aan en zegt: Jij en Ik lieve Chantie.. .Wij kunnen de hele wereld aan, het gaat helemaal goed komen ik glimlach en dan gaat de bel.
 
Ik haal diep adem en doe dan de deur open…
 
Hey pap, Hey mam.. Ik geef mijn ouders en kus en daarna Dennis zijn ouders.. kom verder en ga lekker zitten.
Willen jullie al wat drinken of wacht je op de rest? De rest vragen onze ouders..?
 
Ja we hebben Remco en Liv ook uitgenodigd en Tess en Levi ook.
Het is nu ruim 2 maanden geleden wat er allemaal gebeurd is en ik voel mij eindelijk weer een beetje mens en het leek ons gezellig om is met zijn allen gezellig wat te eten.
 
Ik zie dat mijn moeder mij een beetje bedenkelijk aan kijkt en ze twijfelt of ze wat gaat zeggen en doet het dan vervolgens ook..
 
Kon het niet wachten tot het weekend dan?? Ik schrik een beetje van haar vraag en zeg dan snel: Nee dan konden Remco en Liv helaas niet en last minute blijkt toch altijd het gezelligste te zijn en op de 1 of andere manier kan dan ook iedereen.

Als je afspreekt ben je zo weer een aantal weken verder omdat niet iedereen kan in het weekend. Ik merk dat ik een beetje ratel en besluit maar gewoon om verder te zwijgen.
 
Snel stuur ik Liv een appje dat zij van het weekend niet kon afspreken en we daarom het nu doen. Liv begrijpt meteen waarom ik dit app en stuurt terug: Moeders krijgt argwaan zeker? Ik lach om haar reactie en stuur terug: Yep.. “we zijn onderweg hoor nog 2 min” stuurt Liv nog terug.
 
Ik leg mijn telefoon weer weg en zo gaat de bel en stappen Tess en Levi binnen. Het is de eerste keer dat ik Levi zie na de gebeurtenis en nadat ik van Tess een dikke knuffel en een bos bloemen in mijn handen heb gekregen loopt ze door naar binnen en geeft mij nog een knipoog.
 
Ik kijk Levi aan en hij geeft mij 3 kussen het voelt heel ongemakkelijk allemaal en ik zeg snel dat het mij spijt dat ik aan hem twijfelde en hem onterecht beschuldigd heb.
 
Levi geeft aan dat het wel goed zit en loopt verder naar binnen. Ik sta nog een beetje verbaasd in de gang als de deurbel weer gaat.
 
Daar zijn ook Remco en Liv en het spul is eindelijk compleet.
 
Iedereen is gezellig aan het kletsen en ik vraag mij af waarom ze blijven staan en niet gewoon lekker gaan zitten ofzo.
 
Oh god wat vreselijk deze zenuwen. Ik heb ineens weer die vlinders in mijn buik die ik nog niet zo lang geleden elke keer voelde toen ik Dennis zag. Ik glimlach als ik aan die tijd terug denk.
Jeetje Chantal, je doet of dat jaren geleden is maar in werkelijkheid is het nog helemaal niet zo lang geleden.
 
Zodra iedereen eindelijk zit en wat te drinken heeft stel ik voor of iedereen het goed vindt om een groepsfoto met zijn allen te maken.
 
Mijn vader zegt nog: zullen we niet eerst even het eten bestellen en gaan eten? Hier was ik al bang voor en wil het echt eerst voor het eten doen want nu valt het nog niet op dat ik een glaasje water drink maar als ik straks tijdens het eten niks drink gaan de alarmbellen vast al rinkelen bij mijn moeder.
 
Gelukkig springt Dennis bij en lacht hij: Nee Leo straks zitten we allemaal onder de vlekken van de chinees mij kennende blijft mijn blouse nooit lang schoon.
 
Iedereen begint te lachen en ze stemmen er gelukkig mee in om eerst de foto te maken.
Ik ben zo zenuwachtig dat ik eerst nog even moet plassen.
 
Eindelijk staat iedereen, en is de camera ingesteld.. Dennis staat nog bij de camera en roept dan: Zijn jullie er klaar voor? Als ik op het knopje druk hebben jullie nog 10 seconden om jullie mooiste glimlach op te zetten goed?
 
Iedereen moet nu al lachen en dan telt Dennis 1,2,3… Hij drukt op het knopje, rent naar mij toe, kijkt mij aan en we halen allebei diep adem en roepen dan: Oké iedereen.. zeg maar: Chantal is zwanger……..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je