{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hmmmm... gezond? Neee mama kookt

Ben jij ook zo’n chef kok?

Afbeelding blog 'Hmmmm... gezond? Neee mama kookt' Achtergrond blur afbeelding

Tja, hoe zal ik het zeggen....hou ik van koken? Nee dat niet. Vind ik het leuk om eens iets te proberen? Ja dat wel maar het moet wel snel en makkelijk te maken zijn. Geen gedoe met veel kruiden en toestanden. Zelf dingen verzinnen en uitproberen? Wel met koekjes e.d. bakken maar zeker niet met avond eten. Mijn kinderen zijn absoluut geen makkelijke voorbeeldige eters. De oudste is nu 13 en veel beter gaan eten in de zin van meer proeven. Want hier wordt de gezegde: ‘wat de boer niet kent dat vreet hij niet’ héél letterlijk uitgevoerd. Pannenkoeken is iets wat altijd lukt en waar de kinderen dol op zijn. Spek en cheddar kaas. Davy houd niet zo van pannenkoeken en daarom wordt dit over het algemeen gegeten als hij avond dienst heeft en niet thuis eet. Want ja.. als ik ga koken dan ben ik de enige die het eet en zeg nou zelf, zo ga ik goed om met verspilling van eten 😉

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je