{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hij eet weer aardappels!

Al eerder schreef ik over onze kieskeurige peuterpuber. Hij wilde alleen pasta, pizza en wat rare producten zoals roti of sushi.

Afbeelding blog 'Hij eet weer aardappels!'

Op een gegeven moment durfde hij toch pannenkoeken te eten, gevolgd door wraps en roti pannenkoeken. En ergens begin van dit jaar moest ik me inhouden niet hard te roepen "hij eet weet patat, hij eet PATAT!" Zoiets kan een kind afschrikken denk ik. Als hij al een paar patatjes at was ik al blij. Afgelopen week probeerde hij ineens gebakken krieltjes. We hebben er uiteraard misbruik van gemaakt door vier dagen achter elkaar gebakken aardappels te koken. Eindelijk weer aardappels eten zonder strijd, heerlijk.

Natuurlijk weet ik dat je geduld moet hebben met een moeilijke eter, maar dit is toch wel een enorme mijlpaal. Nu nog de groenten. Drie erwtjes konden er met moeite in en hij heeft gelikt aan de asperge. We blijven proberen. En hopen dat hij het goede voorbeeld kan geven als zijn (ongeboren) zusje begint met eten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je