Snap
  • Voeding
  • eten
  • recept
  • nacho's
  • plus
  • mexicaans

Het draait morgen allemaal om deze Mexicaanse snack!

Het is morgen dé dag van de nacho's!

Het draait morgen allemaal om de heerlijke Mexicaanse snack: nacho's. Nacho's zijn een echt klassieker uit de Mexicaanse keuken en worden geliefd door een hoop mensen. Tegenwoordig zijn ze ook te koop bij veel bioscopen. Wij begrijpen helemaal waarom, want ze zijn ook wel erg lekker. Daarom hebben wij een recept voor jullie samengesteld waar je ongetwijfeld van gaat smullen! 

Nacho's uit de oven - hoofdgerecht (15 minuten)

Ingrediënten 

400 gram rundergehakt1 eetlepel arachide- of zonnebloemolie1 zakje Santa Maria Original Taco Seasoning Mix1 blikje Santa Maria Chili Beans1 zakje Santa Maria Nacho Chips1 potje Santa Maria Dip Nacho Cheese Style200 gram geraspte belegen kaas1 flesje Santa Maria Salsa Medium1 flesje Santa Maria Green Jalapeño Relish1 potje Santa Maria Dip Tex Mex Style100 milliliter zure room of crème fraîche

Aan de slag!

Verwarm de oven voor op 220ºC. Bak het gehakt rul in de olie. Voeg de Taco Seasoning Mix en 100 ml water toe. Roer het om en laat het 5 tot 10 minuten sudderen zonder deksel op de pan. Schep de Chili Beans in een lage ovenschaal en bedek met de Nacho Chips. Verdeel het gehakt en de Dip Nacho Cheese Style erover. Bestrooi het met de geraspte kaas en zet het circa 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten. Serveer met de Salsa Medium, Green Jalapeño Relish, Dip Tex Mex Style en zure room. Genieten maar! 

Snap

Eten jullie vaak een gerecht uit de Mexicaanse keuken? Zo ja, wat dan?