Snap
  • Voeding
  • halloween
  • bakkenmetkinderen
  • droetkerbakken
  • bakkenmetdroetker
  • Herfstmetdroetker

Griezelen in de keuken

Halloween, ik hou ervan! Eén van mijn lievelingsfeesten! En dat heb ik ook goed doorgegeven aan mijn meiden, hahahaha. Die zijn ook gek op griezelen.Nu de herfstvakantie is begonnen, en Halloween in aantocht is, hebben wij ons erg vermaakt met het maken van de griezelige cupcakes van Dr. Oetker.Dr. Oetker staat bekend om hun grote assortiment bakproducten en natuurlijk alle bakversiersels die een mama en papa echt in huis moeten hebben.Ik ben niet echt een ster in bakken, maar met dit makkelijke recept van Dr. Oetker kan zelfs ik mooie cupcakes maken! Wow!

De meiden begonnen met het inkleuren van de griezelende monsters, pompoenen, heksen en een skelet. In de tussentijd kon mama dan even rustig alles klaarzetten en voorbereiden. 

Snap

Zoals ik al eerder had gezegd ben ik geen ster in bakken, ik had dan ook verwacht dat de cupcakes een beetje misvormd uit de oven zouden komen. Maar ik was erg verrast want de cupcakes kwamen er echt goed uit. Kan ook niet anders want de meiden hielden de cupcakes goed in de gaten. 

Snap

En na de strenge controle kwam natuurlijk het leukste gedeelte! De cupcakes versieren!

Zoals jullie wel kunnen verwachten lag de keuken natuurlijk helemaal onder de sprinkles, versieringen en hageltjes. Maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Dat ruimden we later wel op.

Het versieren moest natuurlijk wel in Halloween stijl dus we maakte er een gezellig griezelig zooitje van.

Snap

Mochten jullie nog meer leuke ideeën en recepten willen uitproberen? Neem dan zeer zeker een kijkje op de Instagram pagina van Dr. Oetker.

Snap

Wij hebben in ieder geval enorme lol gehad in de keuken en hebben ook nog even lekker gegriezeld.

Liefs,

                                             Cherrys

2 jaar geleden

Leuke foto haha