{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gezellig met elkaar bakken: Cupcakemonsters van Dr. Oetker

Afbeelding blog 'Gezellig met elkaar bakken: Cupcakemonsters van Dr. Oetker' Achtergrond blur afbeelding

Over een klein halfjaar gaat ook onze jongste dochter Fien naar school. Een hele nieuwe fase breekt aan, en dat betekent dus ook dat ik de oude fase afsluit. En ik kan je vertellen… Huilen geblazen! Aan de ene kant zal ik meer tijd krijgen voor andere dingen, aan de andere kant wil ik zolang mogelijk van ze genieten zonder verplichtingen. En tegelijkertijd merk ik ook aan Puk (4 jr.) en Fien (3 jr.) dat ze de prikkels van school/kdv simpelweg heel fijn vinden. Mixed feelings, maar gelukkig heb ik nog een halfjaar om aan het idee te wennen😉

Vrijdag is mijn vrije dag. De ochtend is helemaal van Fien en mij. Het huishouden kan wel even wachten, en we plannen altijd wel iets gezelligs. Ergens een kop koffie drinken, taartjes eten als de horeca weer open is, of in dit geval: samen cupcakes versieren! En niet te vergeten: opeten. Afgelopen periode hebben wij aardig wat uitgeprobeerd met lekkere, en vooral leuke baksels. Vandaag neem ik jullie mee in hoe wij de basis cupcakes van Dr. Oetker nét even wat gezelliger maken dan enkel basis. Kijk je mee?

Afbeelding blog 'Gezellig met elkaar bakken: Cupcakemonsters van Dr. Oetker'
Afbeelding blog 'Gezellig met elkaar bakken: Cupcakemonsters van Dr. Oetker'

Het versieren is en blijft iets magisch. Lekker naar eigen inzicht versieren, daar komen de mooiste dingen uit.

Niet eerder maakten we deze cupcakes, maar waarom eigenlijk niet? Er is zoveel leuks mee te maken. Net even wat jij wilt, er zijn zat ideeën. Iets waar ik Dr. Oetker erg sterk in vind. Zelf geen inspiratie? No problemo, Dr. Oetker zit vol inspiratie. Zo kan je sjablonen uitprinten om ‘cupcakemonsters’ mee te maken. Zelf heb ik ze nagetekend (huishouden zonder printer 😉), maar als je het jezelf makkelijker wil maken is printen een optie.

Afbeelding blog 'Gezellig met elkaar bakken: Cupcakemonsters van Dr. Oetker'

En of er gesmuld werd...

Afbeelding blog 'Gezellig met elkaar bakken: Cupcakemonsters van Dr. Oetker'

Ik moet zeggen dat ik de Regenboogfantasie niet enkel voor bakactiviteit gebruik, maar ook om een toetje mee op te fleuren.

Gaan jullie in de vakantie nog lekker bakken? Ik ben benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je