Snap
  • Voeding
  • afvallen
  • sporten
  • selfcare
  • fittemama

Get out of my fatsuit

Mijn weg naar een gezonder en fitter lichaam

3 maanden na de geboorte van Stef ging de knop om.

Ik zit gewoon niet lekker in m'n vel. Ik ben onzeker en heb gewoon geen conditie, nul. En als ik heel eerlijk ben, echt een goed voorbeeld ben ik zo ook niet voor m'n jongens he?! Mijn kinderen verdienen natuurlijk ook gewoon een actieve en fitte mama. Eentje die met ze kan mee voetballen in plaats van aan de zijlijn staan. Maar het aller belangrijkste ik verdien beter, mijn lichaam verdient beter.

En nu?

Nu probeer ik elke dag 10.000 stappen te zetten. Kan je mij 3x in de week in de gym vinden en zie je mij als een echte #fitgirl(grapje!) met gewichten in de weer.

Naast al dit actieve geweld let ik natuurlijk ook extra goed op mijn voeding. Alles wat ik eet noteer ik in mijn app. Mijn lichaam word gevoed en niet alleen maar gevuld.

Gaat het altijd goed? Nee natuurlijk niet. Ook ik ben moe na een werkdag en plof het liefste op de bank. De slapenloze nachten helpen ook niet mee en dat stukje chocolade kan ik ook niet altijd weerstaan.Maar stapje voor stapje kom ik dichter bij mijn doel. Haleluja!

Volg je mij en mijn weg naar een fit lichaam?

Snap