{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even wachten PIZZA!!!

Afbeelding blog 'Even wachten PIZZA!!! ' Achtergrond blur afbeelding

In deze periode waar afzondering, beperkingen en zorgen een bepalende rol spelen in ons huidig bestaan, vind ik het lastig om mijn kinderen van leuke en afwisselende dagindeling te voorzien. De laatste tijd zijn de weersomstandigheden om te janken, waardoor we het grootste gedeelte van de dag binnenshuis doorbrengen. Na alle spellen en speelgoed voor de zoveelste keer voor de dag te hebben gehaald én zelfs een grot in huis te hebben gebouwd, ben ik door mijn trukendoos heen. Toen ik door Dr. Oetker werd benaderd om hun pizzapakket uit te proberen met een leuk “gezichten” recept, was ik meteen overtuigd. Dat gaan we doen! Lekker even iets anders.

Vroeger vond ik het fantastisch om met mijn ouders aan de slag te gaan in de keuken. Het maakte me dan niet veel uit wat we gingen maken, maar het feit dat we samen iets “lekkers” konden creëren vond ik magisch.

Nu heeft Dr. Oetker een hele toffe winactie waar we met zijn alle aan mee kunnen doen dus stroop je mouwen op en maak je omgeving trots! Als wij het kunnen, kun jij het zeker. We hebben pizzagezichtjes gemaakt die lekker zijn, er leuk uitzien en ook nog met gezonde toppings! Dat werd me al snel duidelijk want voordat ik het wist waren de helft van de tomaten en paprika in de mondjes van de jongens verdwenen. In het Dr. Oetker Pizzapakket zit het deeg, de tomatensaus en de olijfolie. Je hoeft dus alleen te denken aan de topping. Makkelijker kunnen ze het niet voor je maken. Wat wel een kunst voor ons bleek te zijn, is het creëren van een mooie, scherpe vorm en strakke gezichtjes. Dat wijt ik eerder aan mijn motoriek 😉.

Tot slot, ik daag je uit om jouw kookkunsten te delen door mee te doen aan de wedstrijd van @Droetkerbakken_nl. Volg Dr. Oetker, stuur ze jouw pizzacreatie en maak kans op een leuk bakpakket! Ik zie jullie resultaat graag verschijnen. Succes!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je