Snap
  • Voeding
  • babyvoeding
  • ontbijt
  • Nestle

Een onmisbaar ontbijtje!

Hoe begin jij de dag?

Tijd voor goed ontbijt!Je kent het vast wel? Racen, racen en nog eens racen in de ochtend. De kids uit bed, douchen, tanden poetsen, lunch klaarmaken, jezelf klaarmaken, ieder kind aandacht geven, goed ontbijten én dat elke dag!

Goed ontbijten is ontzettend belangrijk want kindjes spelen, ontdekken en groeien. Kortom, ze verbruiken een hoop energie.Een blik met héél veel voordelenNestlé PyjamaPapje® is een verantwoord, lekker en een compleet ontbijt. Het enige dat je hoeft te doen is melk toevoegen. Hoe relaxed is dat!? Ook fijn: PyjamaPapje® zit in een superhandig recyclebaar blik dat heel gemakkelijk te openen en te sluiten is, de pap blijft goed en droog bewaard in het blik en schepjes afstrijken gaat een stuk gemakkelijker. Handig toch?

Is je blik leeg? Dan zijn er nog volop mogelijkheden om het blik te hergebruiken:

PyjamaPapje® bestaat met 5 granen voor kindjes vanaf 6 maanden en met 8 granen voor kindjes vanaf 12 maanden.

Snap

Let op: borstvoeding is de ideale voeding voor baby’s.

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Nestlé, maar de inhoud ervan is van onszelf. 

5 jaar geleden

Mijn tweeling van 1 is fan van pap, maar ook peer

5 jaar geleden

Mijn kindje start meestal met brood, tussendoor doen we pap of yoghurt

5 jaar geleden

Lisa, ik kan natuurlijk niet voor jou bepalen of je het contact moet stopzetten of niet, die conclusie laat ik over aan jou. Maar ik vind wel dat wanneer iemand, familie of niet, je zo veel stress kan bezorgen, veel emotioneel beroep op jou doet, jouw wensen niet accepteert en dan ook jouw vriend afkraakt.. tja dat vind ik nogal wat. Dat verdien je niet en zeker niet in de situatie waarin je nu zit.