{{ message.message }}
{{ button.text }}

Diary: Carina maakt er een potje van

Afbeelding blog 'Diary: Carina maakt er een potje van'

06:15 - opstaan!
Ik ben Carina (30) en ik ben moeder van Mila (9 maanden). Mila slaapt normaal best goed door, maar vandaag is ze onze wekker. Ik kleed haar aan en pak haar tasje in voor de opvang. Gelukkig kon ik nog snel even douchen want manlief moet vroeg de deur uit. Ik moest eigenlijk ook m'n haren wassen... Ach, morgen weer een dag.

07:20 - ontbijtje met fruithapje
Ik neem een kop koffie en maak snel een boterham en geef Mila een potje met banaan appel eer. Ze vindt het heerlijk!

Afbeelding blog 'Diary: Carina maakt er een potje van'

08:15 - rennen, vliegen, haasten
Ik breng haar naar de opvang en moet opschieten om op tijd op werk te zijn.

Afbeelding blog 'Diary: Carina maakt er een potje van'

17:30 - Mila ophalen en niks in huis
Ohw jee, vergadering loopt uit, de brug staat open en ik moet Mila nog ophalen. Op zo'n moment denk ik: wat maak ik er een lekker potje van! Gelukkig ben ik op tijd bij de opvang en is ze zo blij om me te zien. Van dit soort momenten geniet ik zo! Samen doen we boodschappen.

Afbeelding blog 'Diary: Carina maakt er een potje van'

18:10 - Potje van de dag
Wat eten we vanavond? Op drukke dagen als deze is het wel zo fijn om het mezelf een beetje makkelijker te maken... met een potje voor Mila (en een restje van het weekend voor ons). Mila eet bruine bonen met appel, ze smikkelt ervan! Gelukkig zitten in de producten van Bonbébé alle voedingsstoffen die ons kindje nodig heeft en dat voelt goed na zo'n hectisch dagje. Hierna doe ik Mila in bad en in bed en lees ik een klein verhaaltje voor. Morgen weer een dag!

Afbeelding blog 'Diary: Carina maakt er een potje van'

Meer weten over de hapjes van Bonbébé?

Afbeelding blog 'Diary: Carina maakt er een potje van'

Dit artikel is in samenwerking met Bonbébé tot stand gekomen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je