{{ message.message }}
{{ button.text }}

De kersttafel

inspiratie

Afbeelding blog 'De kersttafel'

1. Stijl

Ga na of je een bepaald thema naar voren wil laten komen. Wil je bijvoorbeeld bepaalde strikken laten terugkomen of juist bepaalde vormen? Kies ook voor vaste kleuren die je terug ziet komen. Bijvoorbeeld goud of zwart-wit. Rood en donkergroen zijn natuurlijk altijd goed met Kerst. 

2. Het kleed

Kies een prachtig tafelkleed of een loper waar onze heerlijkheden op staan. Vouw er mooie bijpassende servetten bij voor op het bord. Het internet stikt van de vouwtips. Kies zelf je favoriete figuur en gebruik lintjes en kant. Tip: strooi wat grove en fijne glitter over de tafel.

3. Het servies

Pak je mooiste en grootste borden, glaswerk en bestek. Stabel voor elke gang een bord. Heb je (nog) geen servies, kijk dan nu bij verschillende woonwinkels of koop alles online. 

4. Decoratie

Nu komen we bij het leukste stuk (afgezien van het eten en drinken natuurlijk): decoreren. Echt, je kan honderdenéén ideeën opdoen op het internet met fantastische decoratietips. Zet zeker mooie kaarsen neer op tafel. Altijd leuk: naamkaartjesbordjes, Christmascrackers en chique menukaartjes op tafel. Je kunt kiezen voor een mooi kerststuk in het midden van de tafel of losse stukjes. Leef je uit!


Volop gezelligheid: deze christmas cracker bevat het hilarische 'Wie ben ik' spel.

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je