{{ message.message }}
{{ button.text }}

6 maanden slaapregressie?

Of toch verkeerde voeding?

Afbeelding blog '6 maanden slaapregressie?' Achtergrond blur afbeelding

Daar staan we dan weer, 01:00 uur snachts en weer krijst hij om eten. Ik snap het niet.. wat doe ik verkeerd dat hij elke nacht 2 a 3 keer komt voor een voeding?Overdag krijgt Don minstens 4 flessen (van 200ml), een portie fruit en een portie groenten. Bij het consultatiebureau zeggen ze dat dit voldoende moet zijn maar waarom dan dat nachtbraken.

Hier zit ik al mee vanaf dat hij 3,5 maand is. Eerst was hij een voorbeeldige slaper, 22:00 uur erin en gewoon doorslapen tot 08:00 uur. Maar het lijkt wel of hij een nieuw patroon aangenomen heeft, is dit nou slaapregressie? Hij wordt stipt om 01:00uur en om 04:00uur wakker en krijst dan echt om eten. Ik heb echt alles geprobeerd, rijstebloem, pyjamapapje, grotere flessen (niet dat hij die op dronk).. ik weet het gewoon niet meer!

Meneer valt tegenwoordig om 20:00 uur in slaap en wordt dus wakker om 01:00 uur en om 04:00 uur (En als ik pech heb nog een paar keer). Dan slaapt hij tot 07:00 uur en is daarna klaar wakker. Je kan wel bedenken dat ik helemaal kapot ben door deze gebroken nachten!

Deze week ben ik na een tip begonnen met andere voeding geven. We gaven altijd Forte van de Kruidvat maar ik werd er op geattendeerd dat daar veel suiker en meer zout in zou zitten, en deze voeding toch minder goed zou zijn dan bijvoorbeeld Nutrilon. Nu zijn we begonnen met langzaam aan overstappen op Nutrilon Forte. Wij hebben toen de tijd voor Forte gekozen omdat dit het beste was naast de borstvoeding, tenminste dat werd ons verteld. Maar tot mijn verbazing heeft hij vannacht alleen om 02:15 om voeding gevraagd. Zou het dan toch aan de voeding van de Kruidvat liggen? Of heb ik vannacht gewoon geluk gehad?

Natuurlijk hoop ik dat we een keer rustig door kunnen gaan slapen, dit lijkt me voor Don ook prettiger!

Graag hoor ik ervaringen van anderen qua voeding want we zijn nog steeds zoekende naar wat nou het beste is🤎

Aarzel niet om me een berichtje te sturen op instagram, elke tip is van harte welkom!

https://instagram.com/aimeenoahh?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je