{{ message.message }}
{{ button.text }}

3 tips die helpen bij het bereiken van je ideale gewicht

Afbeelding blog '3 tips die helpen bij het bereiken van je ideale gewicht' Achtergrond blur afbeelding

Hoi, 

Ik ben onlangs voor de eerste keer live gegaan op facebook. Wat vond ik dit spannend, maar wat was het achteraf leuk om te doen. Tijdens deze live sessies heb ik 3 tips gedeeld die helpen bij het bereiken van je ideale gewicht. Omdat ik jullie die tips niet wil onthouden heb ik de link toegevoegd. 

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden. 


https://fb.watch/41JGs4Vcg7/

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je