{{ message.message }}
{{ button.text }}

vleesboom (myoma uteri)

vleesboom (myoma uteri)

Afbeelding blog 'vleesboom (myoma uteri) '

Naar een leuke vakantie in begin van mei in Spanje(+27) in NL (-3C) werd ik extreem ongesteld. Dat duurde bijna 3 weken, veel bloed verloren. Ik dacht reactie van me lichaam op weer wisseling. Volgende maand was weer alles in order. Geen paniek meer, geen bezoek aan huisarts. Mand later begon het weer… uiteindelijk heb ik besloten in juni naar huisarts te gaan... Bloedonderzoek gedaan, kwam er niks uit. Dan maar naar gynaecoloog doorverwezen.  Na een gesprek en echo kwamen we achter dat ik vleesboom (myoma uteri) had. Dat waren een raren nieuws voor mij….

Verder werd me niks er over verteld, vervolg afspraak gemaakt over 2,5 maand om te kijken hoe snel het groet.

Eerste weken dacht ik, ah ja ik zie het wel hoe en wat.. daar na ging ik toch op internet lezen ervaringen van mensen over vleesboom en zwanger worden en zwangerschap, want we willen graag nog een kindje.

Van alles wat op internet te vinden was, werd ik allen maar onrustiger van . Er zij veel verhalen, en bijna 90 % niet zo positief als je nog een kinderwens heb…

Overmorgen 22 heb ik weer afspraak in ziekenhuis, ben erg benieuwd wat er word aan ons verteld.

Hen hoe verder?

Helemaal kapot van een idee dat ik geen 2de kindje kan krijgen door alles wat er mee met vleesboom te maken hebt.

Hebben jullie ervaring met zwanger zijn(bevallen) met vleesboom?

Tags: #Mom to be, #post

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je