{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar exclusief 4 persoons VIP arrangement

De winnaar van het VIP arrangement van de Thomas theatershow is bekend. Wil jij ook gave prijzen winnen? Wordt lid van mamaplaats en win!!

Afbeelding blog 'Winnaar exclusief 4 persoons VIP arrangement '
Eindelijk is het zover! De winnnaar van het felbegeerde VIP arrangement voor de theatershow van Thomas de stoomlocomotief is bekend. Wat houdt het VIP arrangement in? Je ontmoet Thomas de Stoomlocomotief en zijn vrienden in het écht. Je krijgt met 4 personen toegang tot de voorstelling Thomas en de Schat in Theater Gooiland op 29 december 2012. Na de voorstelling krijg je een exclusieve rondleiding achter de schermen van het theater. Natuurlijk ontmoet je als echte VIP ook alle acteurs uit de voorstelling, waaronder de Dikke Controleur en mag je er zelfs mee op de foto. En je krijgt ook nog eens een prachtig Thomas prijzenpakket met de leukste Thomas spullen om thuis nog eens na te genieten van deze bijzondere dag. Vervoer van en naar het theater dient op eigen gelegenheid te gebeuren. De winnaar is geworden: A.J. Ree Van harte gefeliciteerd met deze mooie en exclusieve prijs! Lees hieronder haar winnende antwoord op de vraag "Waarom wil jij graag het VIP arrangement winnen?":  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je