{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vind ik mijn zusje wel of niet leuk

Ik dacht dat mijn oudste mijn jongste meteen zal accepteren maar dat is ....

Afbeelding blog 'Vind ik mijn zusje wel of niet leuk' Achtergrond blur afbeelding

Dan ben je zwanger van je 2de! Helemaal niet verwacht maar stiekem wel op gehoopt. Ik heb al een prachtige dochter en verwachte nog een dochter. Wat is nou mooier 2 meiden, die gaan samen spelen en doen. Nou op de dag dat ik was bevallen moest mijn oudste helemaal niks van de baby weten. Ze vond het maar stom. Levende baby (pop) dat is wat ze zei. Is eng mama. Nou ik wist niet wat ik moest zeggen... Mijn moeder zei van dat komt wel cin. Nou het duurde en duurde maar. We betrokken en nu nog steeds overal bij, maar ze bleef maar afwijzend doen. Ze wilde echt niks weten van Lizzy. Echt mijn hart brak elke keer als ze NEEEEEEJ zei. Waarom waarom wil ze niks van haar weten. Voelt ze zich opzij geschoven? Voelt ze zich verraden ( ik zei altijd jij bent de enigste voor mij omdat ik en papa van mijn oudste niet meer samen zijn) Duurde weken tot dat Isalie, Lizzy wilde vast houden. Toen die dag er was nou ik sprong een gat in de lucht! Snel snel foto's maken. Het was van korte duur maar ik had het vast gelegd! Zo trots meteen aan iedereen laten zien op facebook zetten van kijk kijk kijk!!!! jump jump! Na dit duurde het weer weken voor dat ze weer iets wilde. 

Maar door dit alles word ik als mama wel een beetje onzeker van doe ik het wel goed? Ligt het aan mij? Wat kan ik doen? Nou niet veel zegt iedereen. Het komt wel! Laat isalie het op haar tempo doen. Nu is lizzy 5 maanden en Isalie wil wel steeds meer. Dus mensen hadden gelijk. Flesje maken, hapje geven, handje vast houden! Ik ben zo blij! dit is nog maar het begin maar het is er! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je