{{ message.message }}
{{ button.text }}

​Verrassing! Ik ben zwanger!

Jawel, je leest het goed, dit is een echte (nieuwe) zwangerschapsaankondiging, Lola wordt grote zus!kijk snel hoe wij het bekend maakten!

Afbeelding blog '​Verrassing! Ik ben zwanger!' Achtergrond blur afbeelding

Tussen alle mooie blogs hier op Mamaplaats met alle bijzondere (oudere) aankondigingen van alle zwangere mama’s voor de wedstrijd plaats ik vandaag er eentje die helemaal vers van de pers is! Ik ben vandaag namelijk precies 12 weken zwanger van ons tweede kindje! Onze wens is uitgekomen en Lola wordt begin september grote zus! We zijn ontzettend blij en gelukkig en kunnen niet wachten om ons tweede kindje te mogen ontmoeten!

Originele aankondiging

Omdat ik bij mijn eerste zwangerschap op een originele manier het nieuws met iedereen wilde delen hebben we toen een grappige foto gemaakt en deze vervolgens op facebook geplaatst. De reacties waren ontzettend leuk, lief en hartverwarmend. Mensen vonden vooral de manier hoe we het nieuws bekend hadden gemaakt erg origineel en grappig. Missie geslaagd dus!

T-shirts met toepasselijke teksten

Bij deze zwangerschap wilde ik natuurlijk weer iets leuks bedenken om het bekend te maken. Vandaar deze foto met T-shirts met toepasselijke teksten er op. Afgelopen vrijdag plaatste ik deze foto met onze aankondiging op Janske.nl en mijn blog werd overspoeld met bezoekers die allemaal ontzettend leuke reacties achterlieten. Zo hartverwarmend! Je verwacht toch minder enthousiasme bij een tweede kindje, maar niets bleek minder waar. Zo tof!

Ik vond het ontzettend leuk om bij beiden aankondigingen er iets origineels van te maken. Je kunt het tenslotte maar één keer vertellen, dus dan is dat wel het leukst om het op een bijzondere manier te doen.

Bekijk hier de twee foto’s van mijn aankondigingen:

Onze eerste zwangerschap: 

wij-zijn-zwanger-800x600%20(1)_145608986

Onze tweede zwangerschap: 


ExpectedArrivalSeptember2016-600px_14560


Welke van deze twee aankondigingen vind jij de leukste? Die van ons eerste of van ons tweede kindje?

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je